Albert Heijn Loonstrook - Albert Heijn Loon | MyHr Connect (2024)

Je Albert Heijn loonstrook is nu toegankelijk via MyHR Connect. Voorheen was er een afzonderlijke app beschikbaar om je loonstroken te bekijken, maar sinds 2020 is deze functie geïntegreerd in MyHR Connect.

inhoudsopgave

Om je loonstrook te raadplegen, navigeer je binnen je account naar de apps (te bereiken via het + teken achter de favoriete apps die je mogelijk al hebt toegevoegd) en zoek je naar de app met de naam “MyHR Connect”. Binnen deze applicatie vind je de benodigde informatie met betrekking tot je loonstrook.

In de onderstaande uitleg nemen we je stap voor stap mee om in het MyHR-systeem bij je loonstrook te komen. Hoewel de stappen eenvoudig zijn, is het handig om te weten hoe je precies te werk moet gaan.

Een alternatieve methode om je loonstrook te bekijken, is door gebruik te maken van de online mogelijkheden via Sam. Hiervoor dien je in te loggen op Sam. Gebruik daarvoor de onderstaande knop:

Loonstrook Albert Heijn vinden in MyHR connect

Waar kan je je Albert Heijn loonstrook vinden? Hiervoor moet je inloggen op Sam (Gebruik daarvoor bovenstaande knop).

Volg hierna onderstaande stappen:

  • Klik op "Startpagina" dit staat bovenaan naast het huisje.
  • Vervolgens klik je de aller onderste optie "Mijn Profiel" aan waarna je naar je eigen profiel gaat.
  • In de balk bovenaan (donker groen) die nu zichtbaar is geworden staat achteraan "Loonstrook".
  • Je bent er nu bijna, klik nu nog op "Pay Statement" dat midden op het scherm is gekomen.

Albert Heijn uitbetaling na ontslag

Wil je weten hoe je je loonstrook terug kan vinden na je ontslag? Het is dan namelijk niet meer mogelijk om in te loggen op het systeem. We hebben een speciaal stappenplan gemaakt waarin we uitleggen hoe je kunt inloggen op een ander systeem om je loonstrook nog enkele maanden na ontslag in te zien. De uitleg vind je op onze Albert Heijn Loonstrook na ontslag pagina.

Mocht je er niet uit komen met het stappenplan, neem dan contact op met het filiaal waar je werkzaam was, hun kunnen je verder op[ weg helpen om alsnog in het systeem te komen.

Albert Heijn Loonstrook in de App

Het is ook mogelijk om de loonstrook te zien via de MyHR app. Hiervoor moet je de app “Succesfactors” downloaden. Om deze te koppelen log je in op Sam, ga naar de applicatie “MyHR connect”. Hier staat de volledige uitleg over het koppelen van de app aan je loonstrook informatie.

Albert Heijn Loonstrook - Albert Heijn Loon | MyHr Connect (1)

Waarom is een Loonstrook zo belangrijk?

Op een loonstrook staan verschillende informatie over de salarisbetaling van een werknemer, zoals het bruto en nettoloon, belastingen en sociale premies. Dit document is belangrijk omdat het duidelijkheid geeft over hoeveel een werknemer precies verdient en wat er met hun salaris gebeurt.

Er zijn verschillende voordelen aan het ontvangen van een loonstrook, waaronder:

  • Het geeft duidelijkheid over het salaris en wat ermee gebeurt.
  • Het biedt de mogelijkheid om fouten te controleren en te corrigeren.
  • Het kan worden gebruikt om belastingaangifte te doen.
  • Het kan worden gebruikt om bewijs te leveren van inkomsten voor bijvoorbeeld een lening of huurverhoging.
  • Het kan helpen bij het bijhouden van financiën en budgettering.

In het algemeen is een loonstrook een belangrijk document voor werknemers, omdat het duidelijkheid geeft over hun salaris en de mogelijkheid biedt om fouten te identificeren en op te lossen.

Albert Heijn Loonstrook Uitleg

Je loonstrook is een essentieel document dat een overzicht geeft van je financiële situatie bij Albert Heijn. Hier zijn enkele belangrijke punten om op te letten bij het interpreteren van je loonstrook:

1. Controleer Persoonlijke Gegevens:
Op je loonstrook vind je persoonlijke gegevens zoals je naam, adres en burgerlijke staat. Zorg ervoor dat deze informatie correct is vermeld. Eventuele wijzigingen kun je doorgeven aan de juiste afdeling.

2. Urenregistratie:
Bekijk zorgvuldig of de vermelde uren overeenkomen met de uren die je daadwerkelijk hebt gewerkt. Het is belangrijk om eventuele verschillen tijdig op te merken en te melden.

3. Controleer Toeslagen:
Ga na of alle toeslagen waar je recht op hebt correct zijn toegekend. Denk hierbij aan toeslagen voor feestdagen die mogelijk dubbel zijn betaald. Het identificeren van onjuistheden in de toeslagen is cruciaal voor een nauwkeurige loonafrekening.

4. Vakantie-uren:
Op je loonstrook kun je je beschikbare vakantie-uren bekijken. Dit geeft je inzicht in het aantal uren dat je nog kunt opnemen voor een welverdiende vakantie.

5. Overuren (Tijd voor Tijd):
Controleer de vermelding van overuren, ook wel bekend als tijd-voor-tijd uren. Dit geeft aan hoeveel extra uren je hebt gewerkt en hoe deze worden gecompenseerd.

6. Sla je Loonstrook op:
Het is raadzaam om elke loonstrook op te slaan. Als je ooit het bedrijf verlaat, is het downloaden van oudere loonstroken niet meer mogelijk. Door ze op te slaan behoud je een overzicht van je financiële geschiedenis bij Albert Heijn.

7. Jaaropgaven bij Ontslag:
Bij je laatste loonstrook voor ontslag ontvang je tevens je jaaropgave. Voor meer gedetailleerde informatie over deze jaaropgave kun je de “Loonstrook bij Ontslag” pagina raadplegen.

Een grondige controle van je loonstrook is niet alleen van belang voor je huidige financiële situatie, maar ook voor het behouden van een overzicht van je arbeidsvoorwaarden en -prestaties bij Albert Heijn.

Albert Heijn Loonstrook - Albert Heijn Loon | MyHr Connect (2024)

FAQs

Hoe kan ik mijn loonstrook zien AH? ›

Loonstrookje AH bekijken via MyHR Connect – Vanaf 9 november kan je je loonstrookje van Albert Heijn alleen nog maar bekijken via MyHR Connect. De oude applicatie LOON is nog wel beschikbaar voor je oude loonstrookjes.

Waar kan ik mijn contract zien Albert Heijn? ›

In de cao Albert Heijn Logistiek vind je afspraken over loon, toeslagen, werktijden, overwerk, vakantie en pensioen.

Wat is MyHR Connect? ›

MyHR Connect is de nieuwe applicatie van Albert Heijn medewerkers waar je je loonstrookje kan bekijken, waar je interne vacatures kan bekijken, waar je opleidingen kan volgen en waar je een contractwijziging snel kan regelen.

Welke dag krijg je salaris Albert Heijn? ›

Wanneer word ik uitbetaald? Bij Albert Heijn word je altijd op een maandag uitbetaald. Je krijgt eens per vier weken salaris uitbetaald.

Waar vind ik mijn uurloon op loonstrook? ›

Bovenaan de loonstrook staan meestal persoonlijke gegevens, zoals je naam en burgerservicenummer (BSN). Daarnaast staat er informatie over je werkgever. Ook staat er bijvoorbeeld over welke periode de loonstrook gaat en wat je contracturen en uurloon zijn.

Wat verdien je bij AH 2024? ›

Salarissen op functie bij Albert Heijn
FunctieTotale salaris Basis | Aanvullend(e)
Shiftleider 51 salarissen opgegeven € 23K-€ 32K € 28K | € 800 0 vacatures€ 23K-€ 32K € 28K | € 800
Vakkenvuller 47 salarissen opgegeven € 13K-€ 27K € 21K | € 1K 0 vacatures€ 13K-€ 27K € 21K | € 1K
18 more rows

Wat kan je met Albert Heijn app? ›

Alle handige Mijn Albert Heijn functies op een rijtje
  • Altijd je Bonuskaart op zakLees meer over de Bonuskaart
  • Een digitale kassabonBekijk digitale kassabonnen
  • Zelfscannen in de winkel met je smartphoneLees meer over zelfscannen
  • Digitale boodschappenlijstjesBekijk je lijstje

Hoeveel pauze bij 6 uur werken Albert Heijn? ›

Bij meer dan 5,5 uur werk: 30 minuten (eventueel 2x15 minuten). Bij collectieve regeling mogen bovengenoemde pauzes worden ingekort tot minimaal 15 minuten. Bij meer dan 10 uur werk: 45 minuten (eventueel 3x15 minuten).

Kan niet inloggen op myHR Connect? ›

Mocht je problemen hebben met inloggen in Mijn HR, bekijk dan de onderstaande tips. Zorg er voor dat je de laatste versie van de app van Mijn HR gebruikt. Update je app via de store. Controleer je standaard browser.

Wat is HR Connect? ›

HROffice Connect – HR-platform

HROffice Connect is een HR-platform waar producten en diensten van diverse aanbieders samenkomen. Het platform biedt een breed scala aan producten variërend van Werken-bij-websites, Job Marketing tot aan HROffice Recruitment en een ATS systeem.

Wat is Connect app? ›

Connect App - een interactief platform om digitaal samen te werken. In teams en afdelingen, efficiënt en snel.

Hoe lang na loonstrook salaris? ›

Wanneer je salaris binnenkomt, hangt af van de afspraken in je contract. Als er geen schriftelijke afsprakenzijn, ga dan uit van de normale betaaldag. Die dag is je uitgangspunt om te bepalen of je salaris te laat is. Je loon moet uiterlijk op de derde werkdag na de gebruikelijke betaaldag op je rekening staan.

Is zondag dubbel betaald bij Albert Heijn? ›

Zondag dubbel betaald en andere toeslagen

Zondag dubbel betaald: Elke zondag krijg je dubbel uitbetaald bij Albert Heijn. Dat is fijn, want dat betekent dat je elk uur dat je werkt twee keer zoveel uitbetaald krijgt dan normaal.

Hoeveel personeelskorting krijg je bij AH? ›

En we bieden nog meer voordelen, zoals het medewerkersvoordeelplan (waarmee je 10% korting krijgt op jouw boodschappen bij Albert Heijn), korting op uitjes en producten via de Albert Heijn Deals en een uitgebreide mobiliteitsregeling.

Hoe kan ik mijn loonstrook downloaden? ›

Om de gegevens te bekijken moet u inloggen op Mijn UWV. Hiervoor heeft u uw DigiD nodig. Wilt u eerst meer weten over uw digitale verzekeringsbericht? Kijk dan op de pagina Uw arbeidsverleden en loongegevens bekijken en downloaden.

Kun je loonstrook opvragen? ›

Geregistreerd inkomen bekijken op Mijn Belastingdienst

Log daarvoor met uw DigiD in op Mijn Belastingdienst (opent nieuw venster). Klik op de welkomstpagina op 'Mijn gegevens'. Klik bij 'Inkomensverklaring en geregistreerd inkomen' op 'Inkomensverklaring opvragen en geregistreerd inkomen bekijken'.

Hoe krijg je je loonstrook? ›

De meeste loonstroken worden digitaal verstuurd. Je werkgever kan dit via een app, online programma of via de mail sturen. Je werkgever mag je loonstrook ook op papier geven.

Waar kan ik mijn loonstrook laten controleren? ›

Om de loonstrook te kunnen controleren is het natuurlijk handig om te weten wat er staat. Als je bijvoorbeeld te weinig loon hebt gekregen, moet je dit zo snel mogelijk bij je werkgever melden. Maar ook de belastingdienst, banken en andere instanties kunnen soms vragen naar gegevens op je loonstrook.

Top Articles
Congress has a deal to expand the Child Tax Credit. Here's who would benefit.
ᐅ143+ Inspirational Happy Weekend Quotes And Images
Tripadvisor Antigua Forum
Peralta's Mexican Restaurant Grand Saline Menu
Adventhealth Employee Handbook 2022
Eric Rohan Justin Obituary
O'reilly's In Monroe Georgia
R/Sellingsunset
Mensenlinq: Overlijdensberichten zoeken in 2024
Amazon Warehouse Locations - Most Comprehensive List 2023
Tampa Lkq Price List
Top Scorers Transfermarkt
Married At First Sight Novel Serenity And Zachary Chapter 950
Sutter Health Candidate Login
Busted Newspaper Randolph County Missouri
Minor Additions To The Bill Crossword
Apple Store Near Me Make Appointment
Who Is Denise Richards' Husband? All About Aaron Phypers
Nalo Winds
Does the MLB allow gambling? Here's what to know about League Rule 21
Shoulder Ride Deviantart
Rpa Service Charge Debit
New Haven Music Festival
Water Leaks in Your Car When It Rains? Common Causes & Fixes
Clay County Tax Collector Auto Middleburg Photos
Autotrader Ford Ranger
Sweeterthanolives
Fishweather
Used Golf Clubs On Craigslist
Colt Gray and his father, Colin Gray, appear in court to face charges in Georgia school shooting
Wdl Nursing Abbreviation
Watch My Best Friend's Exorcism Online Free
Bluestacks How To Change Master Instance
Game8 Genshin Impact
Craigs List Waco
Panty Note Manga Online
Jami Lafay Gofundme
Bj's Gas Price Victor Ny
Speedstepper
Most Popular Pub food in Lipetsk, Lipetsk Oblast, Russia
Bfri Forum
My.chemeketa
Us Catholic Bishops Daily Readings Audio
Dc Networks Claimant Services
Luoghi MA.R.C.I.: Norma e Classificazione
Arre St Wv Srj
Stafford Rotoworld
Workspace.emory.og
Walgreens Bunce Rd
Synergy Grand Rapids Public Schools
Vegansoda Mfc
Eugenics Apush
Latest Posts
Article information

Author: Catherine Tremblay

Last Updated:

Views: 6356

Rating: 4.7 / 5 (47 voted)

Reviews: 86% of readers found this page helpful

Author information

Name: Catherine Tremblay

Birthday: 1999-09-23

Address: Suite 461 73643 Sherril Loaf, Dickinsonland, AZ 47941-2379

Phone: +2678139151039

Job: International Administration Supervisor

Hobby: Dowsing, Snowboarding, Rowing, Beekeeping, Calligraphy, Shooting, Air sports

Introduction: My name is Catherine Tremblay, I am a precious, perfect, tasty, enthusiastic, inexpensive, vast, kind person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.