de beste prijzen voor 2024 (2024)

De vakantie komt eraan en je weet nog steeds niet waar je heen moet? Italië is een geweldige keuze, het heeft een zonnig klimaat en een korte reistijd, daar wordt iedereen blij van!

De beste reistijd voor Italië

Italië is het hele jaar door een aangenaam land, maar als het om kamperen gaat kun je het beste in de lente of zomer gaan. Het mediterrane klimaat is ideaal om buiten te leven, te genieten van watersporten en op zonnige dagen te genieten op prachtige stranden en eilanden.

Voor een rustig verblijf raden we je aan om Italië in de herfst te bezoeken. Dit is leuk voor een vakantie met z’n tweeën zonder kinderen of met vrienden. De beroemde toeristische plekken en prachtige meren zijn in de herfst net zo mooi als in de zomer!

Hoeveel kost een campingvakantie in Italië?

Laagseizoen (maart-juni en september-november): in het laagseizoen zijn de prijzen zeer aantrekkelijk. Afhankelijk van de gekozen bestemming, camping en accommodatie variëren de prijzen tussen €200 en €1200 per week. Hoogseizoen (juli-augustus): gezien de grote vraag op onze campings in Italië in deze periode zijn de prijzen hoger. We hebben een zeer brede selectie van campings voor elk budget, in de meest populaire en bezochte regio’s van Italië. Wat betreft de laag- en hoogseizoensprijzen hangt het er vanaf wat je precies zoekt.

Welke accommodaties kun je boeken in Italië?

Op onze campings in Italië bieden wij verschillende soorten accommodaties aan: moderne tenten, stacaravans, luxe stacaravans, bungalows en nog veel meer. We hebben een fantastisch aanbod aan accommodatiemogelijkheden voor alle budgetten en vakantietypes.

De beste plekken in Italië

Voor een kampeervakantie in Italië hebben we de beste bestemmingen voor je uitgezocht:

Het Gardameer in Lombardije Het Lago Maggiore in Piedmont en Lombardije De kust van Toscane De regio Veneto en de Adriatische kust Het eiland van Sardinië

Bestemmingen die ideaal zijn voor kamperen en buitenavonturen.

Familievakanties in Italië

Wij raden een camping met vrolijk entertainment, speeltuinen en zwembaden aan voor gezinnen We hebben meer dan 30 campings in Italië voor gezinsvakanties, zoals Bella Italia, Marina di Venezia en Sant'Angelo Village.

Wat zijn de beste campings in Italië?

Je hebt de keuze uit meer dan 50 campings in Italië, gelegen in de mooiste regio's. Met eersteklas faciliteiten, uitstekende service, topaccommodaties en een prachtige omgeving, dit zijn enkele van onze beste campings in Italië:

Villaggio San Francesco in Venetië Residence Village in Venetië Sant'Angelo Village in Venetië Marina Di Venezia in Venetië Europa Silvella aan het Gardameer Bella Italia aan het Gardameer

Wat zijn de beste 5-sterrencampings in Italië?

Onze 5-sterren campings in Italië zijn gelegen in de mooiste regio's. Dit is een selectie van de meest luxueuze campings op de mooie locaties aan Gardameer en de Adriatische kust:

Bella ItaliaMediterraneo Camping VillageCa’Pasquali VillageUnion Lido

Welke campings in Italië liggen dicht bij de zee?

We hebben veel campings aan zee in Italië, met prachtige accommodaties aan de oevers van de Adriatische kust, mooie locaties aan de Tyrreense kust en idyllische bestemmingen op Sardinië, omringd door de Middellandse Zee. Hier is een kleine selectie van campings met directe toegang tot de zee:

4 Mori Family Village op Sardinië Stork in Abruzzen Villagio Rubicone met een privéstrand Marina di Venezia aan de Adriatische kust

Welke campings in Italië hebben een zwembad?

De meeste campings in Italië zijn uitgerust met zwembadcomplexen, waarvan vele met meerdere zwembaden, kinderbadjes, waterglijbanen en wellnessruimtes. Enkele van onze beste campings met zwembad zijn:

Marina di VeneziaUnion LidoBella ItaliaSant'Angelo Village

Wat zijn de beste campings aan een meer in Italië?

We hebben verschillende campings aan de schilderachtige oevers van het Gardameer en het Lago Maggiore. Een paar van onze beste campings aan het meer in Italië zijn:

Isolino aan het Lago Maggiore Bella Italia aan het Gardameer Weekend aan het Gardameer

Wat zijn de beste campings in Noord-Italië?

Een campingvakantie in Noord-Italië kan zowel een vakantie in de bergen voor de sportieve vakantieganger als een relax vakantie aan een meer of aan zee betekenen. Indien je op zoek bent naar een vakantie aan het meer dan raden we campings Isolino aan het Lago Maggiore en Bella Italia aan het Gardameer aan. Verblijf je liever direct aan het strand? Dan zijn 5-sterren campings Marina di Venezia en Ca’Pasquali Village een goede keuze.

Wat zijn de leukste kleine campings in Italië?

Je vakantie vieren op een kleine camping heeft veel voordelen, zo liggen de campings vaak op de mooiste plekjes midden in de natuur tussen de olijf- en palmbomen of aan een intiem baaitje. Ook zijn onze kleine campings voorzien van schitterende faciliteiten als zwembaden, speeltuinen en in de meeste gevallen een animatieteam. Een paar van onze leukste kleine campings in Italië zijn Valle Gaia en Eurocamping Pacengo.

Wat zijn de meest luxe campings in Italië?

Wanneer je op zoek bent naar een luxe camping in Italië dan raden wij een van de 5-sterren campings in ons aanbod aan zoals Bella Italia aan het Gardameer en Union Lido aan de Adriatische kust. Deze campings zijn van alle gemakken voorzien en beschikken over fantastische faciliteiten zoals waterparken, sportterreinen, winkels en restaurants.

Wat zijn de beste campings in Zuid-Italië?

Of je nu de vismarkt van Bari bezoekt, het plattelandsleven ontdekt of beroemde steden bewondert, in het Zuiden van Italië beleef je het echte Italiaanse leven. Onze favoriete campings in het Zuiden van Italië zijn Fabulous Village in Rome, Stork in Abruzzo en 4 Mori Family Village in Sardinië.

Wat is de mooiste camping aan de bloemenrivièra?

Zoek je de mooiste stranden in Italië? Dan ben je bij de bloemenrivièra aan het juiste adres! Een mooie camping in ons aanbod is River, op de grens van Ligurië en Toscane aan de rivier én vlakbij zee.

de beste prijzen voor 2024 (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Nicola Considine CPA

Last Updated:

Views: 5923

Rating: 4.9 / 5 (49 voted)

Reviews: 88% of readers found this page helpful

Author information

Name: Nicola Considine CPA

Birthday: 1993-02-26

Address: 3809 Clinton Inlet, East Aleisha, UT 46318-2392

Phone: +2681424145499

Job: Government Technician

Hobby: Calligraphy, Lego building, Worldbuilding, Shooting, Bird watching, Shopping, Cooking

Introduction: My name is Nicola Considine CPA, I am a determined, witty, powerful, brainy, open, smiling, proud person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.