Najbolje Kdrame slične 'Marry My Husband' (2024)

Svidjela vam se 'Marry My Husband' i ne znate što biste sljedeće gledali? Na pravom ste mjestu!

Marry My Husband je uzbudljiva nova serija koja je premijerno prikazana 1. siječnja 2024. na tvN-u, a od tada je stekao veliku popularnost među publikom svojom intrigantnom temom nevjere, prijateljstva, putovanja kroz vrijeme i osvete. Druge zadivljujuće i hit K-drame koje su prilično slične ovoj seriji koja je u tijeku uključuju My Happy Ending, Love Affairs in the Afternoon i mnoge druge. Dakle, bez daljnjeg odlaganja, otkrijte najbolje KDrame slične 'Marry My Husband'.

  • Savršena bračna osveta
  • Najbolje Kdrame slične 'Marry My Husband' (1)

Na temelju istoimenog web romana, Savršena bračna osveta vrti se oko Han Yi-ju (Jung Yoo-min), koju je izdala njezina obitelj. Nakon toga, muž je napušta. Ali to nije sve, ona je na kraju ubijena, misteriozno prebačena godinu dana u prošlost. Ovaj obrat sudbine daje mu priliku da iznova napiše svoju sudbinu.

“Savršena bračna osveta” poznata je po svojoj emocionalnoj dubini, uzbudljivom zapletu i kemiji između glavnih uloga. To je serija koja privlači vašu pozornost od samog početka i drži vas privučenima, što je čini serijom vrijednom pijanog gledanja.

Serija je doživjela veliki uspjeh kako u Južnoj Koreji tako iu inozemstvu, a hvaljena je zbog zadivljujućeg pripovijedanja. Njegov zadovoljavajući prikaz osvete i putovanje njegovog protagonista u iscjeljenje privlače pažnju gledatelja.

https://www.youtube.com/watch?v=NB7lJEmIs6Y&pp=ygUgcGVyZmVjdCBtYXJyaWFnZSByZXZlbmdlIHRyYWlsZXI%3D

  • Moj sretan kraj

Najbolje Kdrame slične 'Marry My Husband' (2)

My Happy Ending nova je K-drama koja je debitirala 30. prosinca 2023. na TV Chosun. Serija je slična Marry My Husband Park Min-Young u smislu koncepta nevjere. Baek Seon-Hee je scenarista serije, dok su Jo Soo-Won i Kim Sang-Hoon redatelji.

U filmu My Happy Ending, između ostalih, glume popularni južnokorejski glumci Jang Na-Ra i Son Ho-Jun. Serija govori o ženi po imenu Seo Jae-Won, čiji se savršeni život počinje raspadati kada se ponovno sretne sa svojom starom prijateljicom s fakulteta, Yoo Jin.

  • Svijet udatih

Najbolje Kdrame slične 'Marry My Husband' (3)

Još jedna serija slična Marry My Husband je The World of the Married. To je vrlo zadivljujuća i popularna K-drama, usredotočena na temu izvanbračnih afera i osvete. U seriji, između ostalih, glume Han So-Hee, Kim Hee-Ae, Park Hae-Joon, Kim Young-Min i Park Sun-Young.

Svijet vjenčanih prvi put je emitiran na JTBC-u 16. svibnja 2020. Prikazuje osvetoljubivu i uzbudljivu priču Ji Seon-U, ravnateljice bolnice, udane za ambicioznu redateljicu po imenu Lee Tae-Oh. Priča se razvija kada Ji Seon-U otkrije aferu svog supruga. Serija je trenutno dostupna na Netflixu.

  • Ljubavni poslovi poslijepodne

Najbolje Kdrame slične 'Marry My Husband' (4)

Još jedna popularna K-drama slična Marry My Husband je Love Affairs in the Afternoon. Serija je prvi put stigla 5. srpnja 2019. na kanal A. Yoo So-Jung napisao je popularnu seriju, dok je Kim Jung-Min djelovala kao redateljica. K-drama glumi Ye Ji-Won, Park Ha-Sun i Lee Sang-Yeob kao glavne likove.

Love Affairs in the Afternoon priča uzbudljivu priču o ženi po imenu Son Ji-Eun koja se sa svojim mužem seli u mali grad. Priča se odvija kada ona počne imati aferu s učiteljem biologije u lokalnoj školi, Yoon Jung-Woo.

  • Poznata žena

Najbolje Kdrame slične 'Marry My Husband' (5)

U Familiar Wife, Cha Joo Hyuk, zaposlenik banke, oženjen je sa Seo Woo Jin i s njom ima dvoje djece. Nakon pet godina zajedničkog života, više nije zadovoljan njome i stalno se svađaju. Prometna nesreća šalje Cha Joo Hyuka u prošlost i on dobiva priliku donijeti različite odluke o tome s kim će provesti život. Sada kada su Woo Jin i djeca otišli i kada je prva ljubav Joo Hyuka, Lee Hee Won, s njim, hoće li mu život postati bolji?

  • Graciozni prijatelji

Najbolje Kdrame slične 'Marry My Husband' (6)

Graceful Friends je zadivljujuća južnokorejska serija koja ima sličnosti s tvN-ovom Marry My Husband kada su u pitanju koncepti tajni, izdaje i nevjere. K-drama je prvi put emitirana 10. srpnja 2020. na JTBC-u. U seriji se pojavljuju poznati glumci među ostalima, uključujući Yoo Jun-Sang, Song Yoon-Ah i Bae Soo-Bin.

Graceful Friends prati intrigantnu priču o skupini prijatelja koji su zajedno 20 godina. No, njihov miran život preokreće se naglavačke zbog misteriozne afere i mračne tajne isplivaju na površinu. Gledatelji mogu gledati seriju na Disney Plus i Netflix u odabranim zemljama, kao i na Viu.

  • VIP

Najbolje Kdrame slične 'Marry My Husband' (7)

VIP je uzbudljiva K-drama s temom afera i izdaje. VIP je prvi put stigao 28. listopada 2019. na SBS TV. U K-drami glume Jang Na-Ra, Lee Sang-Yoon i Lee Chung-Ah, uz nekoliko drugih glumaca. VIP priča fascinantnu priču o timu koji radi za VIP kupce robne kuće Sung Un, a koji uključuje ženu po imenu Na Jung-Sun. Priča se razvija kada ona počne sumnjati da ju je muž varao. L

  • Opet moj život

Najbolje Kdrame slične 'Marry My Husband' (8)

Fantastični triler, Opet moj život, u središtu je Kim Hee Woo, koja je imala teško djetinjstvo i loš akademski uspjeh. Prevladavajući sve vrste neuspjeha, danas je izvrstan tužitelj. Njegova strast za pravdom navodi ga da preuzme slučaj u kojem bi trebao otkriti istinu o korumpiranom političaru, ali prije nego što to uspije, Hee Woo gubi život. Misteriozno se vraćajući u život tijekom studija, Hee Woo se udružuje s Kim Hee Ah kako bi pokušali razotkriti misterij.

  • Nevini čovjek

Najbolje Kdrame slične 'Marry My Husband' (9)

Prije nego što je Song JoongKi osvojio svijet K-drame kao Yoo ShiJin u "Descendants of the Sun", već je uspio ukrasti srca obožavatelja svojom simpatičnom ulogom naivnog dečka u "The Innocent Man". Iako u ovoj Kdrami nema teme putovanja kroz vrijeme, "Nevini čovjek" nalikuje zapletu "Udaj se za mog muža" pripovijedajući priču o liku kojeg je izdala voljena osoba, a koji se kasnije posvetio traženju osvete.

Kang MaRoo (Song JoongKi) je perspektivni student medicine koji u životu ima samo mlađu sestru i svoju dugogodišnju jednostranu ljubav, Han JaeHee (Park SiYeon). JaeHee i MaRoo poznaju se dugo i dijele snažnu vezu. Jednog dana MaRoo prima telefonski poziv za koji ne slu*ti da će mu promijeniti život.

Najbolje Kdrame slične 'Marry My Husband' (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Stevie Stamm

Last Updated:

Views: 6150

Rating: 5 / 5 (60 voted)

Reviews: 83% of readers found this page helpful

Author information

Name: Stevie Stamm

Birthday: 1996-06-22

Address: Apt. 419 4200 Sipes Estate, East Delmerview, WY 05617

Phone: +342332224300

Job: Future Advertising Analyst

Hobby: Leather crafting, Puzzles, Leather crafting, scrapbook, Urban exploration, Cabaret, Skateboarding

Introduction: My name is Stevie Stamm, I am a colorful, sparkling, splendid, vast, open, hilarious, tender person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.